11 Aralık 2013 Çarşamba

BİR KADIN VE KUAFÖRÜ !

                                                                            Merhaba arkadaşlar!

Yeni bir yazı yeni bir konu . Kadınların olmazsa olmazlarıyla devam etmek istedim ve aklıma ilk kuaförüm geldi. Her kadın güzel görünmek , kendini güzel görmek ister bu şekilde kendine olan güveni artar ve doğal olarak daha sosyal olur. Ben de onlardanım ve kendimle uğraşmayı çok seviyorum en kötü hissettiğim anlarda bile bu bana iyi geliyor o anlarda kendimi kuaförümde buluyorum. Bir kadının kuaförü ile olan ilişkisi de çok önemlidir eğer kuaför ile elektrik tutmazsa o kadını imkanı yok ikinci defa aynı yere sokamazsınız. Ben bu konuda şanslı olanlardanım çünkü kuaförüm benim en iyi arkadaşım :) Beni anlıyor ve istediğim değişikliklerle beni mutlu etmeyi başarıyor. Kuaförüm  Hamdi Bey ile tesadüfen tanıştım , yeni yaptırdığım saçlarımda hüsrana uğramıştım ki her kadın bunu hayatında bir kere olsun dahi yaşar  ve yolda gördüğüm ilk kuaföre girmiştim ve hala o kuaföre gidiyorum . Titizlikle dinliyor, sabırla uğraşıyor ve asla pes etmiyor. Günümüzde bir anlayış var dışarıdan bir dekorasyona bakılır eğer kaliteli gözüküyorsa içeri girilir hatta fiyatlar yüksekse kesin iyidir denir. Hayır! Öyle değil.Kesinlikle iş kuaförün tecrübesine ve yeteneğine bağlı. Siz siz olun hala kuaförünüzü bulamamışsanız ve arayıştaysanız bu yanlışa düşmeyin. Hamdi Bey'in ekibi de oldukça sıcak ve yetenekli, ultra lüks bir yer değil ama mesele de bu değil zaten eğer gerçekten harika saçlarınız olsun istiyorsanız size tavsiyem Hamdi Bey ve ekibi. Kesinlikle işini iyi yapıyor. Fiyatlar oldukça uygun , inanın bana vazgeçilmezleriniz arasına girecek. Bilgi almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz her türlü yardımcı olurum.

5 yorum :

BNG dedi ki...

Kuaförle iletişim çok çok önemli kesinlikle. :)

Unknown dedi ki...

Tabii ki de ;)

gooogoook dedi ki...

Merhaba bloğunuz hayırlı olsun. Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. Bizler için kuaför olayı çok önemli, yerine düştük mü ellerinde gül, düşemediysek adeta kül olup büyük bir hüsranla çıkıyoruz. Ben halen bulduğuma emin değilim çünkü, tam buldum diyorum ya kapanıyor ya da yerine yeni insanlar devam ettiriyor. Ya da şehir değiştiriyorlar. Hatta şu günlerde bir tane daha denemek istiyorum. Bakalım bu sefer olacak ma:))

Unknown dedi ki...

@gooogoook hamdi bey gerçekten sizi çok iyi anlıyor ve tam olarak istediğinizi yapabiliyor hiçbir zaman mutsuz ayrılmıyorsunuz tavsiye ederim gerçekten düşünürseniz iletişim bilgilerini verebilirim size ;)

gooogoook dedi ki...

Benim şehir farklılığı olmasa iyi olurdu, Eskişehir'de olduğumdan sanırım bu çok zor, Sevgiler.