20 Ocak 2014 Pazartesi

''Two Greedy Italians''


  • Arkadaşlar biz tanımıyoruz ama ülkelerinde tanınmış iki ünlü italyan şef İtalya' yı geziyorlar. Hem İtalyanın şehirlerini, köylerini tanıtıyorlar hemde gezdikleri yörelere ait tariflerle yemekler yapıyorlar. Arkadaşlar ama o manzaraları bir görün adamların o yemek hazırlamalarını bir görün sunumlarını bir görün izlediğimiz yemek programlarının çok dışında bir şey izlerseniz eğer ne demek istediğimi anlayacaksınız ve eminim müdavimi olacaksınız. Ben arada bir geceleri denk geliyorum az önce de aklıma geldi ve bir bakayım dedim sonuna denk geldim. Pazar günleri oluyor genelde gece 12 de. Tam saaitini de bilmiyorum. Bloomberg HT' nin yayın akışına bakınca hafta sonu cumartesi sabah 10.15 de ve pazar günleri 22.30 ve 01.30 yazıyor ama ben hiç bu saatlerde izlemedim hafta içi de hafta sonu da rastlıyorum ve gece 12 civarına denk geliyor. Yemek programlarını yemek yapmayı seviyorsanız mutlaka izleyin bence...

2 yorum :

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Doğrusu benden önce siz yazdınız bu tatlı iki yakışıklı şefi:)))
Ben onlara aşığım o kadar seviyorum ki, hiçbir programını kaçırmıyorum, sabah olmasa akşam izliyorum ama genelde ctesi, pazar saat 10.45 gibi başlıyor haberiniz olsun;)
Çok beğeniyor ve yaptıkları programı sizin de yazdığınız gibi takdir ediyorum, bizimkiler biraz feyz alsa fena olmaz bence:))
Çok sevgiler...

Unknown dedi ki...

Benden başka izleyen biri olduğuna çok sevindim gerçekten :) Bence de feyz almalılar ama nerede. Bu adamlar bambaşka hele dün en son bir tatlı yaptılar. Sanat resmen.