13 Ocak 2014 Pazartesi

O SES TÜRKİYE "BENİM FAVORİM"


  • Arkadaşlar O Ses Türkiyeyi izliyoruz. Favorilerimizi belirledik iddaaya bile tutuştuk. Ben Mrs. Blackk Gökhanın takımından Hasan'ı tutuyorum. Mr. Blackk ise Murat Boz'un takımından Rıza'yı tutuyor. Ben Hasan'ın banko finale kalacağını hatta yarışmayı kazanacağını düşünüyorum. Kazanırsa da bana bir ayakkabı kazandıracak:) ama çok tatlı değil mi Hasan yaaaaaaa :) Siz de fikirlerinizi yazarsanız sevinirim...

6 yorum :

Mr. Blackk dedi ki...

Tebrik ediyorum :)

BenguK dedi ki...

hemşehrim olması bir yana, Hasan'ın her hali bana kazanması gerektiğini söylüyor, sesine yorumuna diyeceğim hiç birşey yok, iri cüssesine rağmen kendisine büyük gelen smokini / frağı - o içten tavırları ve daha bir sürü şey ile velhasılkelam kendisi bütünüyle kazanmalıdır :) siz de ayakkabı kazanmalısınız tabii ki, yaşasın kadın dayanışması! :))

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim zaten ayakkabımın bir tekini şimdiden almış olması gerek haftaya da diğerini alacakmış :) ama Hasan ciddi anlamda yetenek bu konuda ben de ısrarcıyım :)

darkolivee dedi ki...

Bence sen şimdiden ayakkabılarını güzel günlerde kullan
kazandın say yanii
Bencede Hasan bu yarışmanın kazananı olucak, sadece utangaç tavırları ile değil ama, çok güçlüde bir sesi olduğu için :)

sevgiler

Unknown dedi ki...

Aynen katılıyorum hem duruşu hem sesi tartışılmaz çok sempatik. E bi de bana bi ayakkabı kazandırdı yani başka sevdim şimdi Hasan'ı :)

Adsız dedi ki...

:) ara ara denk geldim ama ben çiğdem diyorum :) hala duruyor mu bilmiyorum ama :) güzel sesi vardı uzun zamandır denk gelmediğim için izlemedim. sevgiler