20 Ocak 2014 Pazartesi

Facebook' dan Kaçış...


  • Yapılan bir araştırmaya göre ''Facebook''un genç nüfusunda ciddi bir azalma olmuş. Son 3 yılda 11 milyon genç üyesini kaybetmiş. Kaybettiği üyelerin çoğunluğu da üniversite öğrencilerinin olması dikkat çekiyor. Biliyorsunuz ki Facebook ilk kurulduğunda sadece üniversite öğrencilerini kabul ediyordu. Anlayacağınız gençler Facebook' dan kaçıyor. Kaçar tabi işin içine anne, babalar da girdi nereye gitmişin kiminlesin hepsini görüyorlar artık evde zaten şunu getir bunu götür durumu var bir de ''Candy Crush''tan can isteği ''Farmville''den oyun isteği gelince çocuklar tüydü tabi :)


8 yorum :

Unknown dedi ki...

bak ne dicemmm;ben de kaçıyorum gençmiyim yaneee,48 oldum da,ii oldum ama :))))

Unknown dedi ki...

Aaa siz neden kaçıyorsunuz... fotoğraf hiç de 48 durmuyor yalnız ;)

Kizlierkeklikedili dedi ki...

Aslında bakma, hepimiz sıkıldık Facebook'tan... Niyeyse alışkanlık olumş diye gidiyor hala... Gençler daha dinamik, biz bir yerleşince çıkamıyoruz kolay kolay :) Darısı başımıza :)

Unknown dedi ki...

:)) alışkanlık tabi canım internete girdiğimiz anda hemen facebook a giriyoruz. Ama şu da bir gerçek ondan iyisi de yok sosyal ağ olarak. Bakalım belki bu kaçışları dikkate alıra ve yeni bir güncelleme olur...

ben-ce dedi ki...

ama ama candy crush çok zevkliiii :)

BNG dedi ki...

Eskiden facebook bağımlısıydım,facebook'tan nefret eden sevgilimle tanışınca kapattım.Sonra 1-2 yıl sonra tekrar açtım yok eski tadı vermiyordu.Bende kapattım.5.5 yıldır facebookum yok,herkes çok şaşırıyor. :)

Unknown dedi ki...

@Belgin Güven Takunyacıoğlu
Bence de çok zevkli ama bağımlılık yaptığı için bıraktım ben. Zaten birçoğumuz oyun oynamak için giriyoruz daha çok :)

Unknown dedi ki...

@ Tek Aşk A*
En güzelini yapıyorsunuz aslında. Lazım oluyor işte arada bende pek fazla takılmıyorum artık. Bakıp çıkıyım olayı var sadece...