10 Aralık 2013 Salı

BU FİLM KAÇMAZ !!!


































Arkadaşlar bu film efsane! Çok kaliteli bir komedi filmi olmuş Murat Cemcir ve Ahmet Kural  döktürmüşler adeta. Rasim Öztekin ve Barış Yıldızın da hakkını yememek lazım.  Tiplemeler olsun yardımcı oyuncular olsun tam oturmuşlar rollerine. Ahmet Kural köyün tüpçüsü (Fikret), Murat Cemcir boks öğretmeni (Çetin), Rasim Öztekin damadın babası (İsmail) ve Savaş Yıldız köyün öğretmeni Saffet rolünde. Film de İsmail' in Letonya da yaşayan oğlu Tarık' ın bir anda Köye gelmesiyle başlıyor. Letonyalı kız arkadaşı ile evlenmek için ailesinden onay  almak isteyen Tarık babasının düğün ısrarlarına karşı gelemiyor ve elde avuçta hiçbir şeyi bulunmayan İsmail, oğluna on gün içinde sazlı sözlü bir düğün yapabilmek amacıyla Fikret' i, Çetin' i ve Saffet'i  kendisine yardım etmeleri için topluyor yanına . Bu dörtlünün düğüne kadar olan bir macerası konu edilmiş ayrıca film de İşler Güçler ekibinden birçok isim var son beş yılda izlediğimiz en iyi komedi filmleri arasında kesinlikle ilk üçte yer alır. Gidin bu filmi kaçırmayın derim . Dvd ya da internet ile izlenecek film değil , beklemeyin gidin sinemada izleyin hem sosyalleşmiş oluruz ki sinema çok güzel bir genel kültür hem de bu sanatçıların emeklerine saygı duymuş oluruz :)

12 yorum :

Unknown dedi ki...

evet evet en yakın zamanda görülecek,gülünecek:)

Unknown dedi ki...

kesinlikle gidip izleyin çok güleceksiniz :)

modalisa dedi ki...

hafta sonu filmi izledim harikaydı :) kesinlikle tavsiye edilebilir bir film :)

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Ben de gitmek istiyorum.Paylaşım için teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

rica ederim gamze hanım :)

Unknown dedi ki...

=))) benim arkadaşımda kesin izlemelisin dedi çok meraklandım en kısa zamnda izlenecek
sevgiler..

Unknown dedi ki...

@didem simsek arkadaşınız çok haklı :)

Busra Genc Blog dedi ki...

Bende cok merak ediyorum bu hafta gidicem mutlaka :))

Unknown dedi ki...

@Büşra GENÇ bu kadar iyi komedi filmi nadiren çıkıyor kaçmasın :))

BNG dedi ki...

En yakın zamanda gideceğim bende :))

sekerbulutu dedi ki...

cuma akşamı gittim filme beklenti biraz yüksek olunca filmdeki oyunculuklar abartı geldi bana özellikle ahmet kural fazla abartmış rolünü, ama murat cemşir çok iyiydi. bide ismailin karısı çok duru oynamış şive süperdi tam sivas şivesi duğun dernek iyiydi yani

Unknown dedi ki...

Evet aslında ismailin karısını unutmamak gerekir :) ben isler güçlerden beri takip ettiğim için bana fazla abartı gelmemiş olabilir ahmet kuralın oyunculuğu. Hele otelde tüple dayak yediği sahneye aklıma geldikçe gülüyorum :))